E. Leclerc

Client: E.Leclerc
Location: Wattrelos FR
Store Design: Interstore
Build: Schweitzer Project
Store Area: 6’550 m²
Opening: October 2019

The layout of the departments was changed in order to wow customers with the store’s renovation and place a larger focus on fresh produce. All the fresh produce and handcrafted products are now found right at the entrance. This gives the customer a marketplace feel in a completely new atmosphere,

right from the moment they walk into the store. The building’s surroundings and character were taken into account when conceptualizing the new look and feel.
It now boasts a pleasant, industrial atmosphere that is bolstered by individual branding and striking visual marketing.

We use cookies to improve our site and your browsing experience. By continuing to browse the site you are agreeing to the use of cookies. More information about privacy can be found here.

Accept